Brug for transportvogne

Kunne godt bruge transportvogne

Jeg har fundet ud af hvad jeg godt lige kunne bruge lige nu, til mit arbejde, for at gøre det hele meget nemmere, både for mig selv og mine ansatte, det jeg skal have fat i er nogle transportvogne, så vi nemmere kan komme fra A til B med de ting vi skal transportere, og jeg har tænkt mig at købe nogle forskellige slags transportvogne, så der er en vogn til det hele, jeg skal have en i kopirummet og en i køkkenet, det er nogle af de steder som jeg ved at jeg skal have.

Grunden til at jeg også gerne vil have købt transportvogne, er også fordi at nogle af mine ansatte har klaget lidt over hvor mange gange de skal gå frem og tilbage, bare for at få nogle ting fra det ene sted til det andet, og så vil det jo gøre det hele meget nemmere for dem, hvis de bare kunne fylde en vogn op med alt det de nu skal have transporteret og så bare nøjes med at køre en gang, det ved jeg de vil sætte stor pris på, og glade medarbejder giver en god arbejdsplads, så det er med at lytte efter når, de mener at de mangler noget, for en lille ting kan gøre en stor forandring.
det var lidt af mit budskab, og så må vi håbe at de bliver glade for deres transportvogne når vi får dem.

transportvogne